Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este SC EUROPA EVENTS AGENCY SRL din CRAIOVA, Str. Romania Muncitoare, nr. 90, telefon +40 722 211 150.

SC EUROPA EVENTS AGENCY SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numarul 8325 – colectări date pentru reclamă și publicitate.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul pensiuneacristian.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza sit-ul pensiuneacristian.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de www.pensiuneacristian.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul www.pensiuneacristian.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse www.pensiuneacristian.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, www.pensiuneacristian.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, www.pensiuneacristian.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor www.pensiuneacristian.ro si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, www.pensiuneacristian.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. www.pensiuneacristian.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.

www.pensiuneacristian.ro utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii care au o comanda pe www.pensiuneacristian.ro sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa contact@pensiuneacristian.ro cu titlul “Dezabonare comunicari pensiuneacristian.ro” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de www.pensiuneacristian.ro. Dezabonarea se face automat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale www.pensiuneacristian.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand www.pensiuneacristian.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora www.pensiuneacristian.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand www.pensiuneacristian.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.pensiuneacristian.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile www.pensiuneacristian.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a va furniza servicii, precum si pentru a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de www.pensiuneacristian.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.pensiuneacristian.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. www.pensiuneacristian.ro si terte parti (inclusiv Google, Facebook) afiseaza anunturile www.pensiuneacristian.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.pensiuneacristian.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plangere catre autoritatea de supraveghere. In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținand persoanelor vizate au urmatorul continut:

1. Dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata și datata a persoanei respective, trimisa pe adresa Organizatorului din Romania, CRAIOVA, Str. Romania Muncitoare, nr. 90, o data pe an, in mod gratuit, SC EUROPA EVENTS AGENCY SRL va confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora.

2. Dreptul de intervenție asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obține de la operator, la cerere si in mod gratuit:  dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

pensiuneacristian.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. pensiuneacristian.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul dvs.

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

– In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de pensiuneacristian.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.

– Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei pensiuneacristian.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 – In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de pensiuneacristian.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

– In cazul in care pensiuneacristian.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

– In cazul in care pensiuneacristian.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile pensiuneacristian.ro.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

pensiuneacristian.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de catre Google, accesand pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; pensiuneacristian.ro depune toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cookies

Pentru a imbunatati continuu experienta de utilizare a site-ului pensiuneacristian.ro folosim cookies. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza local pe harddisk-ul utilizatorului. Folosim cookies pentru a intelege mai bine modul in care utilizati siteul, pentru a personaliza aceasta experienta si a va face urmatoarea vizita mai placuta.

Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs., va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site.

Cookie-urile de pe site-ul nostru sunt:

• _ga si _gid colecteaza date in Google Analytics. Cu ajutorul lor aflam felul in care utilizati site-ul nostru si ne ajuta sa aducem imbunatatiri. Informatiile colectate sunt intr-o forma anonimizata.

• PHPSESSID – este un cookie functional si contine informatii despre sesiunea userului. Mai este numit si “cookie de sesiune” si dispare atunci cand inchizi pagina noastra.

• _atssc, _atuvc, _atuvs – este un cookie aferent serviciul AddThis si tine minte de cate ori a fost distribuita o pagina de catre useri.

• _hjIncludedInSample, __hjUserId – sunt cookieuri de sesiune, temporare, care ne ofera noua date anonimizate despre experienta ta de navigare pe siteul nostru.

• cookieconsent_status – este cookieul care tine minte ca ai acceptat politica noastra de confidentialitate si de cookie pentru ca data viitoare sa nu mai apara bara de jos de accept.

Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru motive tehnice si de securitate: depanare tehnica, mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, restrictionarea accesului la site pentru anumiti utilizatori si intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. Adresa IP nu este niciodata asociata unei persoane fizice/juridice.

Feedback

pensiuneacristian.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

Va multumim ca folositi serviciile pensiuneacristian.ro. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.